2014 m. spalio 15 d., trečiadienis

Gustavo pasaulis

Penktadienį ėjome žiūrėti filmo apie Gustavo nuotykius.
Nuostabus, nepakartojamas Rakauskas! Tiesa, filmas - nieko ypatingo. Kiekviena sekmadieninė TV laida su Rakausku įvairiuose vaidmenyse plius animacija - dar sodresnė, įvairiaplanė, joje dare daugiau metaforų, filosofijos ir vertės. Ir penkiasdešimt litų nereikia mokėti: valgai sau sekmadienio pusryčius ir krizeni iš Gustavo išminties, pritardamas Profesoriaus įžvalgoms.
Filme gi - ne pieštos žvaigždės, o tiktas Mikutavičius ir tikra Krysko. Tai ir kainuoja beveik šimtą litų, jei trys šeimos nariai ir dar ,,popkornas". Toks marketingas.   Manau, Profesorius iki galo savo gyvenimo neišmoks, kaip tą ,,pinigą daryti".
Bet Rakausko išradingumas, kūrybingumas ir mokėjimas pačiu žaismingiausiu būdu vaikams dar ir labai svarbių žinių suteikti - nepralenkiamas! Tikiuosi, kad Gustavas ilgam tapo legenda - kartų kartoms... Jo -  tiek daug. Jis - visuose vaidmenyse.

Po filmo nueiname į tualetą. Mergaitė išbėga linksma ir nustebusi ir susižavėjusi garsiai sako mamai: ,,Gustas yra ir čia!  Paskaičiau ant vandens bakelio: GUSTAVSBERG...''







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą